Annulering bewonersavond 2 april

Enige tijd geleden is een nieuwe bijeenkomst 2 april aangekondigd over de oprichting van een wijkcentrum.

Het bestuur van de inmiddels opgerichte stichting is al enkele maanden bezig met een bespreking van, en onderzoek naar, de mogelijkheden om de Diaconnessenkerk voor dit doel te verwerven.

De stichting heeft daarbij de volle medewerking verkregen van de gemeente Arnhem. Er is op dit moment nog geen uitzicht op een overeenkomst omdat de wederzijdse wensen te ver uiteen liggen. De besprekingen zullen deze maand worden voortgezet.

Omdat een succesvolle afronding niet op korte termijn is te verwachten, heeft het bestuur besloten de bijeenkomst niet te laten doorgaan op 2 april. Een bijkomende doch niet onbelangrijke andere reden is dat het in verband met het Corona-virus wordt afgeraden om bijeenkomsten van een groot aantal mensen te organiseren. Het bestuur hoopt in april/mei een nieuwe datum te kunnen melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *